Gekke Paparazzi
Laat de Gekke Fotograaf stiekem langskomen om de paparazzi uit te hangen tijdens een etentje, vrijgezellenfeest, babyshower of welke gelegenheid dan ook. Op een afgesproken locatie en tijdstip zal de Gekke Paparazzi foto's maken van jou en jouw gezelschap. Ze zullen niet weten wat hen overkomt! De foto's krijg je na maximaal 2 uur via een link doorgestuurd zodat je ze direct met iedereen kunt delen.
Kosten
30 minuten: €80
60 minuten: €125
GekkeHuis
Heb je net een nieuwe woning of jouw huis helemaal Insta-waardig verbouwd? Dan wil je jouw tempeltje natuurlijk delen met de wereld. Laat De Gekke Fotograaf langskomen om te gekke plaatjes te schieten. Jij en eventuele medebewoners mogen er natuurlijk ook op. Je krijgt de foto's in hoge resolutie zodat je ze kunt gebruiken om te delen op social media en anderen te inspireren. Of om gewoon lekker zelf te houden. 
Kosten
20 foto's: €150
40 foto's: €250
Avondje Gek
Maak jouw avondje stappen helemaal compleet door het allemaal vast te leggen. De outfits, het opmaken, gezellig indrinken, alvast warm draaien met dansen, het vertrek, de rit en aankomst. Waan je een wereldster met een persoonlijke fotograaf aan je zijde. En als je de volgende dag alleen maar vage flarden kunt herinneren van de avond? Don't worry. Je kijkt alles rustig terug als je weer helemaal nuchter bent.
Kosten
2 uur: €200
4 uur: €300
Dining & Smiling
Bezorg de gasten in jouw restaurant een extra gekke beleving met Dining & Smiling van De Gekke Fotograaf! Ik zal langs alle tafels gaan om mezelf voor te stellen en de gasten uit te nodigen om op de foto te gaan. Er wordt een groepsfoto gemaakt en een portretfoto per persoon. De foto's worden gewoon lekker aan tafel gemaakt. Vervolgens kunnen de gasten een emailadres doorgeven zodat een link naar de foto's gemaild kan worden. Als de foto's klaar zijn kunnen ze verstuurd worden vanuit jouw restaurant of je laat ze lekker versturen door De Gekke Fotograaf.
Kosten
Per uur: €100 (ex. btw)
Reiskosten
Meer dan 20 km reisafstand: €0,20 per km
Doe gek! Neem contact op om te reserveren.
Back to Top