De Gekke Fotograaf

Maakt Te Gekke Foto's

Gekke Kids
Spontaniteit, vrolijkheid en altijd wel in voor wat gekkigheid. Kids zijn wat dat betreft de perfecte modellen. Laat jouw kinderen ook op een bijzondere manier vastleggen door De Gekke Fotograaf. Tijdens een speelse kindershoot gaan we lekker gieren en brullen voor de camera. Zo krijg je ze in ieder geval érgens stil... Al is het op foto's.
Portretfotografie
Voor alle ervaren modellen met mooie koppies en vloeiende poses. Ben je meer een 'verlegen Jantje' of 'awkward Mieke'? Geen probleem! Dan maken we het gewoon extra gezellig. Of ik verstop me ergens in een hoekje om semi-stiekem foto's van je te schieten. Waar jij je maar fijn bij voelt. Dit moment gaat namelijk even lekker om jou en jouw unieke persoonlijkheid (of persoonlijkheden 🤪). De plaatjes voor Insta, Facebook of Tinder volgen vanzelf.
Zakelijke fotografie
Voor meer flair en professionaliteit op intranet, LinkedIn of jouw te gekke CV. Laat medewerkers strak in (mantel)pak of lekker casual op de foto gaan en zorg zo voor harmonieuze en mooie beelden van collega's. Wil je alleen zakelijke foto's van jezelf of jouw geweldige werkplek? Dan maken we samen wat moois voor een perfecte digitale eerste indruk van jou en jouw bedrijf. Kijk op Cotton Visuals voor meer informatie.
Back to Top